Ga naar inhoud

Je gebruikt een verouderde browser

Upgrade je browser om je ervaring en veiligheid te verbeteren.

Upgrade mijn browser

Social Saturday Utrecht

Vorig jaar deed Utrecht al mee aan The Impact Days en dit jaar knalt de stad weer uit haar voegen tijdens The Impact Days. Op zaterdag tijdens Social Saturday kun je je overal in Utrecht laten inspireren door de sociaal ondernemerschap.

 

Social Saturday 2019

Na de succesvolle eerste editie van The Impact Days in 2018 met maar liefst 30 activiteiten en een 4 kilometer lange ‘Impact Route’ door de binnenstad, lag de ambitie hoog voor de editie van 2019. Check hieronder de video om te zien hoe het er dit jaar uitzag.

 

Social Saturday 2018

Bekijk hieronder de aftermovie van de allereerste Nederlandse Social Saturday in Utrecht tijdens de eerste editie van The Impact Days in 2018.

 

Het programma

Het Impact Festival

Hoe kan ik milieubewust mijn kleding kiezen? Hoe ga ik duurzaam op vakantie? Welke impact kan ik met mijn voedselkeuzes maken? Welke kleine veranderingen hebben een groot effect?

Herken jij deze vragen? Vaak willen we sociale keuzes maken, maar hoe we dit concreet kunnen aanpakken is vaak lastig. Tijdens het Impact festival geven wij jou praktische handvaten hoe je jouw leven socialer en duurzamer kunt inrichten. Samen met partners organiseren wij inspirerende workshops, lezingen en andere activiteiten. Wandel naar binnen, drink een duurzaam biertje of geniet van een stukje comedy.

Meer info?

Social Saturday

Langzaam worden de dagen korter en de truien die we dragen dikker. Met de winter in aantocht komen ook de feestdagen weer in het zicht. Speurend naar sint en kerst kado’s in het shopwalhalla van Utrecht, kom je ons tegen. Ontdek het duurzame aanbod binnen Hoog Catharijne. Draai aan het rad voor kortingen, bied mee in onze veiling of shop op de markt van LoopedGoods sociale, lokale of duurzame kado’s voor de feestdagen.

Meer info?

Impact Wandelroute 2019

Utrecht Free Tours neemt jou mee langs sociaal ondernemend Utrecht. Utrecht is een pionier in sociaal ondernemen. Sociaal ondernemers in Utrecht zijn actief in de horeca, kledingwinkels en kadoshops. Tijdens de wandeling ontdek je binnen 2 uur gepassioneerde ondernemers met een missie. Utrecht Free Tours kent Utrecht en haar geschiedenis op z’n duimpje. Eind van de wandeling jij ook!

Meer info?

Impact Fietsroute 2019

Spring op de fiets en ontdek sociaal ondernemend Utrecht buiten de binnenstad. Ook buiten de Utrechtse grachten zijn vele ondernemers actief bezig met het creëren van impact. Op 23 november neemt De Fietskoerier Utrecht jou graag mee op avontuur. Zij laten je de onontdekte parels van de stad zien.

Meer info?