Ga naar inhoud

Je gebruikt een verouderde browser

Upgrade je browser om je ervaring en veiligheid te verbeteren.

Upgrade mijn browser

Plan je bezoek

Op 19, 20 en 21 november vinden The Impact Days plaats. Op deze dagen worden in verschillende gemeenten diverse publieksactiviteiten georganiseerd.

De voorbereidingen zijn in volle gang! Noteer 19 t/m 21 november 2020 alvast in je agenda en houd de website en social media kanalen in de gaten voor het laatste nieuws. Wil je weten hoe de ondernemers het vorig jaar hebben ervaren? Je leest het hier.

Sociaal ondernemerschap wint terrein in Nederland. In dorpen en steden door heel Nederland gooien ondernemers het roer om. Zij maken het creëren van een eerlijke en duurzame samenleving tot de kern van hun bedrijf. Voor hen is winst maken niet het doel, maar een middel om de grootste uitdagingen in onze maatschappij aan te pakken: van het bestrijden van eenzaamheid onder ouderen tot het tegengaan van klimaatverandering. Tijdens The Impact Days heb je een unieke kans om deze ondernemers te leren kennen. Ontmoet sociaal ondernemers via onze routes en laat je inspireren door een rijk programma vol rondleidingen, workshops en verhalen. Ontdek nieuwe producten en diensten en leer hoe jij zelf kan bijdragen aan de wereld van morgen.