Ga naar inhoud

Je gebruikt een verouderde browser

Upgrade je browser om je ervaring en veiligheid te verbeteren.

Upgrade mijn browser

Hoe doe je als sociaal ondernemer mee aan The Impact Days?

Stap 1: Meld je aan

Wij zetten jou als next level ondernemer in de spotlight. Meld je aan via ons formulier zodat jij zichtbaar wordt op ons platform.

Aanmelden ondernemer

 

Stap 2: Meld jouw activiteit of event aan

De basis van The Impact Days is het laten zien wat er gebeurt op het gebied van sociaal ondernemerschap. Probeer dus allereerst bestaande workshops, bijeenkomsten of evenementen waar je bij betrokken bent, te laten plaatsvinden tijdens The Impact Days. Daarnaast kun je tijdens de dagen de deuren openen en iets extra’s organiseren. Bij het aanmelden van je evenement of actie, zal je evenement na een korte controle van de aanmelding snel op het landelijke platform van The Impact Days staan.

Tijdens The Impact Days staat verbinding centraal – ook tussen sociaal ondernemers. Daarom is aansluiten bij een bestaande actie of evenement een mooie aanleiding voor nieuwe contacten en een groter bereik. Neem dus gerust contact op met de organisator van het evenement om samen naar de mogelijkheden te kijken voor aansluiting. Zo zijn sociaal ondernemers je voorgegaan door aan te sluiten bij interactieve fiets- en wandelroutes, gezellige markten of inspirerende Buy Social evenementen.

Aanmelden event

 

Stap 3: Aan de slag met onze marketing checklist

Gefeliciteerd! Je bent deel van de snel groeiende beweging van sociaal ondernemers, gemeenten, aanjagers en consumenten die elkaar versterken tijdens The Impact Days. Nu is het tijd om ook anderen te activeren om bij jouw evenement aanwezig te zijn. Voor het gemak hebben we een simpele marketing checklist voor je gemaakt, zodat je snel en gemakkelijk het bericht van The Impact Days over de bühne kunt brengen. Wij hebben er zin in!

The Impact Days is te vinden op Facebook, Twitter, LinkedIn en Instagram.

1.     Volg ons op social media voor de laatste updates.

2.    Check onze campagne-kit zodat jij kunt communiceren in de stijl van The Impact Days en herkenbaar bent als deelnemer.

3.    Tag The Impact Days in je posts en gebruik de hashtags #TheImpactDays #TID2022 en #nextlevel, zodat heel Nederland je gemakkelijk kan vinden.

4.    Tag interessante partners, politici of nieuwsorganisaties.

5.    Kijk op het The Impact Days platform voor andere deelnemers en evenementen. Misschien ken je wel een sociaal ondernemer die ook meedoet? Zo kunnen jullie elkaar versterken.

 

Stap 4: Enthousiasmeer je collega’s

Gebruik The Impact Days om met je collega’s te praten over je missie en hoe jouw sociaal onderneming een bijdrage levert aan een eerlijke en duurzame wereld.

Check, check, check? Dan ben je klaar voor The Impact Days 2022. Stay tuned en tot snel!