Ga naar inhoud

Je gebruikt een verouderde browser

Upgrade je browser om je ervaring en veiligheid te verbeteren.

Upgrade mijn browser
Locations
Categories

Iso Records

Een Productiehuis dat muziek maakt met ex-gedetineerden.

We zijn een productiehuis en label genaamd Iso Records die ex-gedetineerden een kans geeft te re-integreren door middel van muziek, video, kunst en andere disciplines.

Ons doel is een ex-gedetineerde een skill te leren die hem eigenwaarde geeft en hem letterlijk geld te leren verdienen door middel van zijn talent. Daardoor helpen wij hun aan een betere toekomst om te voorkomen dat ze terug vallen in hun oude gewoontes. Van idee tot aan product wat gereleased kan worden hebben we een traject ontwikkeld. Met dit plan zijn we onder het motto ‘niet lullen maar poetsen’ alvast gestart. Kun je geen muziek maken? Dan ben je welkom om kunst te maken of wat jou talent ook mag wezen. We hebben initiatieven zoals Waste is Canvas waarin we de ex-gedetineerden kunst leren maken van kapotte klokken of andere kapotte spullen. Je kan bij ons leren video’s te maken of manager te zijn van een van onze artiesten. Kortom kansen genoeg!

We tekenen niemand voor langere tijd zoals andere labels dat doen. Alles is op project basis. Het is in onze optiek raar om iemand die net vast zat te tekenen voor een langere tijd. Dat is niet helpen, dat is weer vast zetten. Juist pushen we iedereen om door te gaan met wat ze leren van ons. Of dat nou onder ons productiehuis is of met anderen. Door onze gasten te kunnen beïnvloeden om goede keuzes te maken hopen we de wereld maar een beetje mooier kunnen maken.

Deel op social media