Ga naar inhoud

Je gebruikt een verouderde browser

Upgrade je browser om je ervaring en veiligheid te verbeteren.

Upgrade mijn browser

Veggihap

Bij Veggihap stoppen wij groente in een nieuw jasje. Onze VeggiPasta bevat meer dan 50% groente. Op een leuke en makkelijke manier eet je mooie pasta en krijg je 50% groente binnen. Wij gebruiken groente die te lelijk zijn of overbodig zijn en geven hen een nieuw leven. Dat maakt ons product zowel gezond, duurzaam […]

Wilder Land

Wilder Land maakt kruidenthee van kruiden en bloemen die gezaaid zijn bij boeren in Nederland. Dit is goed voor de biodiversiteit en het verdienmodel van de boer. De geoogste kruiden worden samen met een sociale werkplaats verwerkt tot een heerlijke kruidenthee. Hoe meer mensen kiezen voor Wilder Land thee, hoe meer bloemen en kruiden bij […]

Fröbel

Fröbel is een plek waar je in alle gezelligheid kunt genieten van een kop goede koffie, ontbijt, lunch of taart. Maar wat Fröbel echt te gek maakt is ons personeel! Wij werken met mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Dagelijks worden de broodjes, koffie en taarten vers bereid door ons bijzondere team dat voornamelijk […]

Jack Bean

Sociaal ondernemers stellen de maatschappelijke missie van hun bedrijf voorop. Jack Bean, de plant-based fast cuisine die niet te missen is als je het centraal station uitloopt, is zo’n zaak. Pepijn Schmeink en Mathijs Huis in ’t Veld willen met hun concept zoveel mogelijk mensen inspireren om meer planten en minder vlees te eten. Smaakvolle […]

Falafval

De missie van FALAFVAL is helder: ”Een wereld zonder afval!”. Door plantaardige falafel te maken van groenteresten, zoals paprika en ui snippers, vermindert FALAFVAL de afvalberg. Zo zorgen ze ervoor dat boeren, telers en producenten geld verdienen in plaats van weggooien. En jij een (h)eerlijke maaltijd op je bord krijgt! Dat is nog eens next […]

Mama Gaia

Het plant-based restaurant van Haarlem. In Mama Gaia kun je ontbijten, lunchen en dineren en talks en events bij wonen. Laat je inspireren én activeren actief deel te nemen aan een duurzame wereld. Dit vegan restaurant is de plek om lekker te ontbijten, lunchen of avond te eten.

Kweekcafé

Gezellig zitten omringd door groen. In de voormalige stadskweektuin zit de Haarlemmer Kweektuin met diverse duurzame ondernemers als Wij Telen Groenten en de maandelijkse BioMarkt. Naast de tropische kas en de dierenweide ligt het Kweekcafé. Waar je in de kas van een biologische, liefst uit de eigen tuin gekweekte, ontbijt of lunch kunt genieten.

DeDAKKAS

Genieten op het dak. Bij DeDAKKAS werken wij het liefst met lokale producten of producten die op een andere manier impact maken. Onze menukaart wisselt met de seizoenen op basis van de producten die dat seizoen beschikbaar zijn in Nederland.

A Sense of Place

Haarlem’s nieuwe lokale & natuurlijke wijnwinkel. We zijn een nieuwe wijnwinkel met een focus op natuurwijn: 100% biologisch, zonder toevoegingen en alleen uit Europa. Daarnaast verkopen we tweedehands wijn accessoires en laten we bomen planten voor elke 3 online bestellingen: duurzaamheid dus, op een top.

Wakuli

Bij Wakuli bestel je verse, lichter gebrande koffie die direct van de koffieboer bij je thuis wordt bezorgd. Doordat de koffieboeren direct verbonden worden aan Wakuli koffiedrinkers, krijgen de kleinschalige boeren goed betaald. Wel 2 tot 3 keer zoveel als andere (fairtrade) koffiemerken. Koffieboeren 2-3 keer zo veel laten verdienen = next level

De Tweede Jeugd

De Tweede Jeugd geeft onverkochte broden, die nog maar een dag oud zijn, een tweede leven. De Tweede Jeugd maakt de lekkerste Supertosti’s, Bread&Butter, Croutons, Crostini en Crackers. Behalve de klassieke tosti kaas, hebben ze ook bijzondere smaken als Kimchi, Linzenstoof en Surinaamse Pom. Je bestelt dit lekkers via de webshop. 43.211 geredde broden = […]

Elietsa.com

Elietsa maakt olijfolie zoals olijfolie ooit gemaakt werd. Deze gezonde Griekse olijfolie is extra-vierge en heeft een duurzaam en transparant productieproces. Je kunt precies achterhalen van welke boomgaard en welke boom jouw olijfolie komt. De Griekse boeren krijgen een eerlijke prijs voor hun werk en duurzame landbouw kan hierdoor groeien. Gezonde, duurzame en eerlijke olijfolie […]

Hannah's

Bij Hannah’s ben je welkom voor ontbijt, koffie, lunch en diner. En in het weekend om gezellig te borrelen. Daarnaast is Hannah’s een dagbestedingsplek waar mensen met een verstandelijke beperking zich kunnen ontwikkelen. Mensen met een verstandelijke beperking een plekje geven in de maatschappij = next level ** Momenteel is Hannah’s open voor afhalen tijdens […]

Dignita Westerpark

Lokaal, biologisch eten in het idyllische groen van de Hoftuin.

Dignita Vondelpark

Lokaal, biologisch eten in het idyllische groen van de Hoftuin.

Little Plant Pantry

Bij Little Plant Pantry kun je met zelf meegebrachte verpakkingen komen winkelen voor producten als rijst, pasta, bonen, (ontbijt)granen, kruiden, noten, koffie en thee, vegan kaas en meer. Little Plant Pantry koopt grote verpakkingen in en deze worden niet verdeeld in kleinere (plastic) verpakkingen. Hier winkelen draagt bij aan een minimal waste en plantaardige levensstijl. […]

BuurtMaaltijden

BuurtMaaltijden bezorgt maaltijden i.c.m. een praatje aan de voordeur bij mensen die tijdens corona wat extra aandacht kunnen gebruiken. Waardevolle contacten in de buurt zijn op dit moment belangrijker dan ooit. Bewoners bereiden en bezorgen de maaltijden en vragen hoe het met de mensen gaat. Wanneer bewoners problemen ervaren zoeken wij een oplossing of schakelen […]

Tafel van Zeven

Wereldsmaken met een verhaal Tafelvanzeven verzorgt catering met een verhaal. Onze borrelhapjes, lunches en diner worden klaargemaakt door medewerkers uit alle windstreken van met een passie voor koken en een achterstand op de arbeidsmarkt. Tafelvanzeven biedt de medewerkers een opleiding gericht op horeca en ondernemerschap. Tijdens de opleiding cateren zij bij bedrijven, instellingen en particulieren. […]

Sharp Sharp

Bij Sharp Sharp maken wij bijzondere gebakjes die we liefkozend plaatjes noemen.  Niet alleen omdat ze vierkant en heel lekker zijn maar ook omdat ze gemaakt zijn van volledig plantaardige ingrediënten. Dus geen boter, roomkaas, eieren of melk maar juist noten, havermout en kokos die we ook heel eerlijk inkopen. Voor het verbouwen van onze […]

Rotterdamsche Confituur

Meer dan alleen een jam! Rotterdamsche Confituur is een (h)eerlijke en originele sociale delicatesse, gemaakt door jongeren met een verstandelijke of lichamelijke beperking en afstand tot de arbeidsmarkt. Daarom is elk potje uniek! Onze Confituur wordt op ambachtelijke wijze gemaakt met heerlijke, smaakvolle en uitsluitend verse ingrediënten. Natuurlijk, zonder kunstmatige toevoegingen. Door aan jongeren met een beperking […]

Rotterdam Kookt

Stichting Rotterdam Kookt biedt Rotterdammers met een afstand tot de arbeidsmarkt participatietrajecten waarin deelnemers worden opgeleid tot personeel in de foodindustrie. Door een combinatie van intensieve één op één begeleiding gecombineerd met groepslessen en praktijkervaring is er ruimte voor het individu en kan deze zijn eigen talenten en kwaliteiten leren ontwikkelen. Middels een Persoonlijk Ontwikkel […]

Sococo Coffee

We zullen ons even voorstelen; Sococo is een Rotterdam koffie bedrijf, gevestigd in de Kroon op Delfshaven. Onze (h)eerlijke koffie halen we uit Guatemala, waar we een eerlijke prijs voor betalen. Er is ook een directe en persoonlijke relatie met een Guatemalteekse koffieboer. Daarnaast is het Sococo’s missie om in Nederland creativiteit en talent te […]

AC De Branderij

Bij AC De Branderij draait het om koffie, om mensen, om smaak, om beleving, om persoonlijk gevoel, koffie is maatwerk. Zo ook het aanbieden van een leer- en werkplek voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt.

TastyBasics

Bij TastyBasics willen ze gezond eten gemakkelijker maken. Sterker nog: gezonde voeding moet volgens hun het nieuwe normaal worden. Want het is toch best raar dat het zo lastig is om gezond eten te kopen? Daar willen zij verandering in brengen en daar werken zij dagelijks aan.

Emmens Bakkie Koffie

Door middel van een eerlijk en lekker bakkie koffie wil Emmens Bakkie Koffie bijdragen aan een betere wereld. Dit doen zij door samen met hun partners in te zetten op reduce, re-use & recycle.

Floating Farm

Floating Farm is een drijvende boerderij waar op diervriendelijke, duurzame en circulaire wijze lokaal, gezond voedsel wordt geproduceerd. We doen dit op een high tech en transparante wijze. Zo wordt er gebruik gemaakt van drijvende zonnepanelen, wordt regenwater opgevangen voor de koeien en dienen restromen uit de stad (bierbostel, gras van voetbalvelden en golfbanen, zemelen […]

Bakkie Trots

Bakkie Trots is een keramieklijn gemaakt van lokale klei. De grond waarop we staan zit vol verhalen. Oude en nog te maken herinneringen. Soms persoonlijk, soms collectief. De bakkies van Bakkie Trots zijn gemaakt van lokale klei, waardoor elk bakkie uniek is en een eigen verhaal vertelt. Het patroon op het kopje laat de grondlagen […]

De Bakkerswerkplaats

De Bakkerswerkplaats geeft mensen kansen. Mensen die talenten hebben en in een gewone werkomgeving niet mee komen. Omdat zij sociaal of verstandelijk beperkt zijn, even niet de druk van gewoon werk aankunnen of net even iets langzamer werken. Iedereen is welkom. Op weg naar een betaalde baan, Samen maken we Rotterdam nog Aantrekkelijker!

Black Brew

De ideale plek voor de eerlijke koffiedrinker en muziekliefhebber = next level Black Brew is de ideale plek voor koffie- en muziekliefhebbers. Drink hier een kop koffie terwijl je naar een lekker plaat uit de vinylcollectie luistert. De fairtrade bonen komen uit Brazilië en wordt lokaal gebrand door Keen Coffee Roasters. Eerlijke en lekkere koffie!

Zizo

Een vrolijk eetcafe waar al het talent tot haar recht komt = next level In dit altijd vrolijke eetcafe, atelier en cadeauwinkel komen de talenten van mensen met een beperking tot hun recht. Wandel langs voor een koffie to go of bestel Tiramisu, een lekker soepje of een avondmaaltijd.

VanPlanten

Een knusse plek waar je kan genieten van plantbased lekkernijen = next level Bij VanPlanten ontdek je hoe lekker plantbased eten is. VanPlanten is een knusse plek, ingericht met meubels, decoratie en spelletjes uit de kringloop.

Moyee

Goede koffie voor mens en planeet = next level Moyee is het eerste Fairchain koffie merk in de wereld. Ze branden en verpakken koffie in het land van herkomst, hierdoor laten ze 300% meer geld achter in het koffieproducerende land. Daarnaast focust Moyee ook op meer biodiversiteit en minder CO2 uitstoot. ** Ook thuis kun […]

Karma Kebab

Karma Kebab maakt de ultieme, duurzame, future proof snack. Lokaal en duurzaam geproduceerde kebab op basis van knolselderij, met verse pita en heerlijke knoflooksaus. Karma Kebab is verkrijgbaar in de horeca en op festivals. 100% plantpowered kebab = next level ** Via KarmaKebab.nl bestel je Karma Kebab met of zonder pitabroodjes en knoflooksaus. Je krijgt […]

Willicroft

Voor de kaasliefhebbers! Willicroft maakt duurzame, vegan kaas. Klassieke kazen als roomkaas, parmezaan, kaassaus en kaasfondue worden gemaakt van ingrediënten als cashewnoten, tofu en bonen. Willicroft blijft innoveren om de carbon footprint te verlagen en helpt de zuivelindustrie meer duurzaam te veranderen. Willicroft is online te koop en in de supermarkten. Ook heeft Willicroft een […]

Ching's Tea Home

Een verbindende thee-bus = next level Ching’s Tea Home staat op haar vaste plek in Zuidoost of op locatie met traditionele thee en hapjes. Met pure thee, Aziatische hapjes en de kunst van theezetten verbindt Ching’s Tea Home de mensen uit de buurt.

De Moestuin Utrecht

Bij De Moestuin koop je biologische producten in de moestuin winkel of ga lekker zitten in het eetcafé. Alle producten komen natuurlijk uit de eigen moestuin. Verser wordt het niet!

De Koekfabriek

Iedereen vindt het prettig ergens bij te horen. Onderdeel te zijn van iets. Gezien te worden. Maar er zijn genoeg mensen voor wie dit niet vanzelfsprekend is. De Koekfabriek is opgericht om juist deze mensen te voorzien van een plek in de maatschappij. Het werk bij de Koekfabriek is zinvol en uitdagend. De koek, een […]

Oproer Brouwerij

Utrecht kent verschillende brouwerijen, waaronder Oproer! Bij Oproer kun je terecht voor bijzondere bieren en plantaardige snacks. Momenteel hebben ze het biercafé omgebouwd tot Oproer Bierwinkel!

Broei

Sluit je dag af met een goed glas wijn of een lekker biertje. Met groente als basis is Broei een heerlijke spot voor een lekker diner.

SYR

Proef een combinatie van de Nederlandse én Syrische keuken. Gekookt en geserveerd door Syrische vluchtelingen.

The Colour Kitchen

Bij The Colour Kitchen werken mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Daar worden ze opgeleid tot gastheer/vrouw of kok in de horeca. Bestel jouw ’ Tafeltje Vol’ voor thuis! Een menu bestaande uit verschillende koude en warme gerechten en heerlijke toetjes.

Heilige Boontjes

Wat krijg je als een agent en een ouwe boef besluiten dat dat re-integratie beter, duurzamer en vooral leuker kan? Dan krijg je Heilige Boontjes en wel het soort waarvan je straffe bakkies troost kan zetten. Marco is agent en pedagoog, Rodney is re-integratiedeskundige en sociaal en maatschappelijk vormer. Als geen ander weten ze hoe […]

De Koekfabriek Rotterdam

Iedereen vindt het prettig ergens bij te horen. Onderdeel te zijn van iets. Gezien te worden. Maar er zijn genoeg mensen voor wie dit niet vanzelfsprekend is. De Koekfabriek is opgericht om juist deze mensen te voorzien van een plek in de maatschappij. Het werk bij de Koekfabriek is zinvol en uitdagend. De koek, een […]

Rechtstreex

Rechtstreex is een online supermarkt met een groot assortiment producten van lokale boeren en makers. De missie van Rechtstreex is helder: de lokale voedselketen zo toegankelijk mogelijk maken voor iedereen.

BlueCity

BlueCity is een voorbeeldstad voor de circulaire economie waar ondernemende geesten elkaar ontmoeten en concreet aan de slag gaan, of het nu gaat om het vergroten van je impact, zero waste leven of het ontwikkelen van een future proof materiaal. Inmiddels groeien 35+ ondernemers een innovatief idee van schattig naar schaal: van circulaire zeep tot […]

Café de Ceuvel

De Ceuvel is een unieke broedplaats voor duurzame en sociale ondernemers. In het bijbehorende gezellige café – compleet gebouwd van gerecy­clede materialen – kun je heerlijke gerechten eten die ervoor zorgen dat met ieder bordje, biertje en drankje de wereld een beetje mooier wordt. Zo verbouwen ze eigen groentes bij Mijn Stadstuin in Amsterdam-West en […]

Chocolatemakers

Ambachtelijke, eerlijke en duurzame chocolade = next level Wist je dat Amsterdam de meest duurzame chocoladefabriek ter wereld heeft? Chocolatemakers maakt ambachtelijke, eerlijke en duurzame chocolade. Cacao wordt direct bij de boeren ingekocht voor een goede en eerlijke prijs. Waarna de cacao in Amsterdam van boon tot reep wordt gemaakt. De fabriek is open voor […]

Restaurant Freud

Lekker en bijzonder dineren doe je bij Freud. In het mooie restaurant werken mensen met een psychische kwetsbaarheid als kok, gastheer/vrouw of afwasser. De overheerlijke, afwisselende gerechten zijn geïnspireerd door de mediterrane keuken en de kruidige smaken uit het Midden-Oosten. Wekelijks 65 mensen begeleiden in hun werkritme te komen = next level  ** Met FreudToGo […]

Buurtboerderij Ons Genoegen

In een idyllisch stukje Westerpark vind je deze sfeervolle buurtboerderij In een idyllisch stukje Westerpark vind je de sfeervolle buurtboerderij Ons Genoegen. De geweldige tuin en het terras zijn een heerlijke plek om te zitten. Een deel van het aardige personeel heeft een afstand tot de arbeidsmarkt. De prijzen voor pannenkoeken, soepen of broodjes zijn […]

MidWest

In een prachtig voormalig Schoolgebouw zit MidWest. De vroegere gymzaal is met Café MidWest de plek voor een lekkere cappuccino en een goed gesprek met buurtbewoners. De klaslokalen worden verhuurd aan lokale creatieven. In de tuinen experimenteren vrijwilligers, van imker tot loodgieter, met klimaatbestendigheid. Een verbindende community enterprise met een klimaatbestendige missie = next level

Bakkerij Iambe

Bij biologische bakker Iambe worden met liefde broden en taartjes gebakken. Mensen met een verstandelijke beperking werken onder begeleiding van professionele bakkers. Kies uit een rijk assortiment aan broden voor mee naar huis. Van walnotenbrood tot een rogge­bol met heerlijk krokante korst. Sociaal en biologisch gemaakt brood en banket = next level

De Groene Griffioen

De Groene Griffioen is een biologische educatie- en kaasboerderij. Je kunt een kijkje nemen in de stallen, bij de kalfjes en een kaasworkshop volgen. Kom je op bezoek neem dan vooral een boodschappenmand mee. In de winkel verkopen ze producten van de boerderij en andere lokale producten. Biologische boerderij met een korte keten en lokale […]

Brouwerij Kleiburg

De christelijke leefgemeenschap het Kleiklooster vestigde zich in 2015 in flat Kleiburg. Naar eeuwenoude kloostertraditie werd daar ook een brouwerij bij opgericht. In de Proefzaak, gevestigd in een fraai ingerichte groene loods, proef je het bier samen met een lekkere maaltijd. Kleiburg is altijd op zoek naar het leggen van verbindingen. Een deel van de […]

De VerbroederIJ

De VerbroederIJ is een creatie van buurtbewoners met een moestuin-community, een standsstrand en een paviljoen. In het paviljoen van De VerbroederIJ kun je lekker eten en drinken. En Amsterdammers die het minder breed hebben kunnen met hun Stadspas voor de helft van de prijs komen eten. De VerbroederIJ biedt werkervaringsplekken aan buurtbewoners met een afstand […]

De 7 Deugden

Op smaakavontuur langs bijzondere bieren. Mét winkel          Een moderne brouwerij waar mensen met een beperking de ruimte krijgen om te ontdekken waar hun kracht ligt. Ze brouwen hier onder andere witbier met een vleugje limoen of IPA met gember en sereh.  

Theehuis De Akermolen

Langs een landelijk fietspad in De Aker staat een voormalige molen zonder wieken met daarin een speciaal theehuis, waar mensen met een verstandelijke handicap met plezier werken in de keuken of bediening. De Akermolen is de plek voor heerlijke koffie met taart, een high tea, een lekkere lunch of een aangeklede borrel. Een theehuis met […]

Fruittuin van West

Het landelijke leven in de stad Fruittuin van West is een boerderij, bio-winkel en tuincafé waar je alle seizoenen van het buitenleven kunt genieten. Op de boerderij kun je zelf komen plukken en in de winkel koop je biologisch of biologisch-dynamische verse of lang houdbaar groenten, fruit en meer. In het café kun je genieten […]

Brouwerij De Prael

Sociaal bier brouwen = next level Het bier van De Prael wordt gemaakt door mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt, vaak vanwege een psychiatrische achtergrond. Op een van de oudste plekken van de stad worden de ambachtelijke biertjes gebrouwen en verkocht. De meer dan 15 De Prael bieren kun je proeven in De Prael […]

Ctaste

Bij Ctaste eet je in het pikkedonker, terwijl je wordt bediend door Amsterdammers met een visuele beperking. En doordat je niks ziet, ruik en proef je extra goed en dat maakt de eetervaring heel bijzonder. Ook voor brunch en tastings. Mensen met een visuele beperking aan een baan helpen = next level ** Momenteel heeft […]

Happy Tosti de Pijp

De perfect uitgevoerde tosti Of je kiest voor de klassieker met ham en kaas, een tuna melt of een zoete tosti, bij Happy Tosti weet je dat hij goed gaat zijn. Bij Happy Tosti werken de Happy Heroes met een arbeidsbeperking. Het streven is om voor 2023 vijfhonderd mensen met een arbeidsbeperking aan een leuke, […]

Instock

Bij restaurant Instock wordt gekookt met ingrediënten die anders verspild zouden worden. Te kleine wortelen, aardappelen in overschot en tomaten met een deukje. Doordat de oogst van de dag continu verandert, is ook de menukaart iedere keer weer anders. Instock maakt tevens speciaalbier van geredde aardappelen, broden en frambozen. En granola van gered bierbostel, het […]

Thull's

Home made pickles, gefermenteerde groenten, kombucha en kefir. In het lichte hoekpand staan potten met pickles, huisgemaakte zuurkool, mosterd en (chili)jam. Eigenaresse Simone van Thull is koningin van het inmaken en fermenteren. In de winkel kan al dit lekkers gekocht worden en ze leveren tevens aan winkels en restaurants. De bestellingen worden rondgebracht door dagbestedingsproject […]

Beter en Leuk

Verantwoord, lekker vegan eten in een knusse setting. Bij Beter en Leuk zijn de gerechten zijn niet alleen vegan, maar grotendeels ook glutenvrij. De nadruk ligt op home made, puur eten waarbij gebruik gemaakt wordt van bio-, seizoens- en lokale ingrediënten. Ook verkopen ze hier duurzame kleding en cadeautjes.  

Dignita Hoftuin

Lokaal, biologisch eten in het idyllische groen van de Hoftuin.

The Green House

The Green House, een circulair restaurant waar chefs de lekkerste gerechten bereiden van ingrediënten uit eigen urban farm en uit de regio. Het pand is uniek, volledige circulair gebouwd en een echte eye-catcher.

SMAAK

Lunchen op een inspirerend terrein. Het MAAK terrein net buiten het centrum huist uiteenlopende bedrijven met gespecialiseerde ambachten en maaktechnieken. En bedrijven die producten maken met hergebruik van materialen en grondstoffen. Op dit terrein zit ook lunchrestaurant SMAAK waar jongeren met een verstandelijke beperking in opleiding zijn.

De Kloosterkeuken

Uit eten in een historisch pand. Een bijzonder team van jongeren die in het reguliere onderwijs zijn uitgevallen krijgen bij De Kloosterkeuken een praktijkopleiding en zo de kans zich te ontwikkelen. Eten in dit voormalige godshuis en gasthuis voor de armen is een unieke ervaring.  

Appeltaart Imperium

De lekkerste ambachtelijke appeltaarten. De appeltaarten van het Appeltaart Imperium worden gemaakt door een team van mensen uit de GGZ. Voor horeca, het bedrijfsleven en particulieren worden wekelijks de lekkerste appeltaarten gebakken.

't Teylertje

Sfeervol ontbijten en lunchen aan het Spaarne met uitzicht op de Melkbrug. Het gezellige eetlokaal biedt een werkplek aan mensen met een verstandelijke beperking.

In den Swarten Hondt

Ontbijt, lunch of diner aan het Spaarne. Bij In den Swarten Hondt zit je bij mooi weer op het terras aan het Spaarne met uitzicht op de Melkbrug. Het gezellige eetlokaal biedt een werkplek aan mensen met een verstandelijke beperking.

Brownies & Downies

Puur & Bijzonder. De Haarlemse vestiging van Brownies&downies zit in een prachtig pand met vintage interieur en veel planten. Terwijl je gezellig zit, word je geholpen door enthousiaste medewerkers met een verstandelijke beperking.

Jansje

Een begrip in Haarlem Al meer dan 10 jaar is Jansje een duurzame cadeauwinkel en lunchroom waar goed opgeleide mensen met een beperking werken.

Rotterdamse Munt

Welkom in onze eetbare oase, middenin de stad Samen met stadsgenoten steken we de handen uit de mouwen en maken we boeiende pluktuinen waar jonge stadsgenoten de magie van planten ontdekken. Waar organisaties groeizame teamdagen organiseren. En waar stadsbewoners inspiratie ophalen voor hun eigen stukje groene, gezonde stad en tegelijkertijd genieten van rust en levendigheid […]

De Krat

Bij De Krat bestel je duurzame, lokale en eerlijke maaltijdboxen. Je ontvangt recepten en de benodigde ingrediënten. Lokale boeren krijgen een eerlijke prijs voor hun seizoensgroenten, vlees, zuivel en eieren. Samen met De Krat leer je gezond en gevarieerd koken met duurzame ingrediënten uit Nederland. Mensen helpen duurzamer en gezonder te koken = next level

 

Fröbel

Fröbel is een plek waar je in alle gezelligheid kunt genieten van een kop goede koffie, ontbijt, lunch of taart. Maar wat Fröbel echt te gek maakt is ons personeel! Wij werken met mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Dagelijks worden de broodjes, koffie en taarten vers bereid door ons bijzondere team dat voornamelijk bestaat uit medewerkers met een verstandelijke beperking. Zo wordt jouw ontbijt, lunch en ander lekkers met extra zorg bereid. Gaaf hè? Alle producten van Fröbel kunnen in deze tijd gewoon online besteld worden! 

Deel op social media