Ga naar inhoud

Je gebruikt een verouderde browser

Upgrade je browser om je ervaring en veiligheid te verbeteren.

Upgrade mijn browser

Instock

Samen tegen voedselverspilling in een sfeervol restaurant. Instock gaat voedselverspilling tegen. Onverkochte producten van lokale supermarkten worden door de chefs gebruikt in verrassende ontbijt, lunch en diner gerechten. Wentelteefjes, oesterzwamkroketten, een visburrito of een betaalbaar viergangendiner staan hier op het menu. Openingstijden: Ma-Vr: 08:30- 23:00, Za-Zo: 10:00- 23:00

Het Faire Oosten

Een warenhuis vol duurzaamheid, ambacht en creativiteit.

50|50 Reshare Store

Tweedehands en vintage voor een habbekrats. De 50/50 Reshare Store is een bijzondere winkel van het Leger des Heils die tweedehandskleding en accessoires verkoopt van goede kwaliteit. Alle ingezamelde kleding wordt hier zorgvuldig geselecteerd en verkocht door mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Dit is dé plek om low budget en verantwoord te shoppen. […]

Thull's

Home made pickles, gefermenteerde groenten, kombucha en kefir. In het lichte hoekpand staan potten met pickles, huisgemaakte zuurkool, mosterd en (chili)jam. Eigenaresse Simone van Thull is koningin van het inmaken en fermenteren. In de winkel kan al dit lekkers gekocht worden en ze leveren tevens aan winkels en restaurants. De bestellingen worden rondgebracht door dagbestedingsproject […]

Beter en Leuk

Verantwoord, lekker vegan eten in een knusse setting. Bij Beter en Leuk zijn de gerechten zijn niet alleen vegan, maar grotendeels ook glutenvrij. De nadruk ligt op home made, puur eten waarbij gebruik gemaakt wordt van bio-, seizoens- en lokale ingrediënten. Ook verkopen ze hier duurzame kleding en cadeautjes. Openingstijden: Ma-Vr: 08:30-17:00, Za- Zo: 09:30-17:00

Dignita Hoftuin

Lokaal, biologisch eten in het idyllische groen van de Hoftuin.

Terug naar overzicht
 

Dignita Hoftuin

Lokaal, biologisch eten in het idyllische groen van de Hoftuin

In het glazen restaurant of op het terras in deze verborgen stadstuin achter museum De Hermitage eet je heerlijke gerechten. Op de kaart staan zoete en hartige ontbijt en brunch gerechten als American pancakes, plant bowl en eggs benedict. Dignita Hoftuin maakt deel uit van Not For Sale, een organisatie die trainingsprogramma’s biedt aan kwetsbare doelgroepen.

Deel op social media