Ga naar inhoud

Je gebruikt een verouderde browser

Upgrade je browser om je ervaring en veiligheid te verbeteren.

Upgrade mijn browser
Locations
Categories

De VerbroederIJ

De VerbroederIJ is een ontmoetingsplaats in Amsterdam-Noord met een groene haven, stadsstrand en een restaurant met koffie, lunch, borrel en een eenvoudige dinerkaart. Betaalbaar en door een Stadspas korting ook toegankelijk voor de kleine portemonnee. Maar de VerbroederIJ is meer dan alleen een restaurant. Met onze sociale en zorgdoelstellingen zijn we een plek waar mensen uit de buurt en alle lagen van de bevolking kunnen ontspannen, spelen, plezier maken, samenwerken en ondernemen.

Zo hebben we leerwerkplekken en dagbesteding voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Organiseren we toegankelijke culturele, creatieve, educatieve en sociale activiteiten voor én door de diverse buurtbewoners en bieden we ruimte aan sociale initiatieven. Onze community-moestuin bloeit volop en onze varkens knorren tevreden bij al het lekkers (restjes) dat ze krijgen uit ons restaurant.

De VerbroederIJ heeft als doel om bewoners van Amsterdam-Noord met elkaar te verbinden. Een plek waar de buurt samenkomt en zich thuis voelt. Een plek voor bijzondere ontmoetingen. Een plek voor iedereen: de nieuwe Noorderling of de oorspronkelijke Noorderling in alle diversiteit: leeftijd, inkomen, achtergrond, gezondheid, mensen van dichtbij of ver weg en bij toeval toch hier neergestreken. Samen voor elkaar.

Deel op social media