Ga naar inhoud

Je gebruikt een verouderde browser

Upgrade je browser om je ervaring en veiligheid te verbeteren.

Upgrade mijn browser
Locations
Categories

De Fermenteerfabriek / ZwamBoon

Biologische vleesopvolgers, probiotica frisdranken en workshops fermenteren. In Apeldoorn.


Arja & Bert volgen met hun bedrijf ZwamBoon hun hart. Dat het anders moest, was dit tweetal jaren geleden al duidelijk. Erover mopperen helpt niet. Daarom zijn ze er iets aan gaan DOEN.

Met hun bedrijf ZwamBoon brengen Arja en Bert producten op de markt die 100% plantaardig, allergeenvrij, biologisch en duurzaam zijn. Met als doel om de aarde en de mensen gezonder te maken. Hun kennis van fermenteren gebruiken zij om producten te ontwikkelen die lekker, gezond, duurzaam én veelzijdig zijn.

De YOi biologische vleesopvolgers van ZwamBoon zijn een mooi alternatief voor de consumptie van dierlijke eiwitten. Lekker, gezond en veelzijdig.

De biologische Kebucha en Kombucha frisdranken zijn lekker en zitten boordevol probiotica. Dagelijks een klein glaasje kan een zeer positief effect hebben op de spijsvertering.

Onder de naam ‘De Fermenteerfabriek’ delen Arja & Bert hun kennis. In een drie uur durende workshop fermenteren leer je de fijne kneepjes van het fermenteren van groentes én krijg je allerlei gefermenteerde producten te proeven.

Tijdens de Impact Days kun je bij ZwamBoon terecht om te proeven van deze (h)eerlijke Apeldoornse producten. Je bent welkom bij ZwamBoon in de Nettenfabriek, Spoorstraat 27b in Apeldoorn.

Deel op social media