Ga naar inhoud

Je gebruikt een verouderde browser

Upgrade je browser om je ervaring en veiligheid te verbeteren.

Upgrade mijn browser

Masterclass Impact Branding

Je bent een startende ondernemer, met een goed product en een impactvol verhaal. Maar dat betekent niet automatisch dat mensen jouw product of service ook begrijpen. Ons doel is om jou te laten zien op welke manieren een sterk merkverhaal jou kan helpen bij het versterken van je product, je ondernemersvisie en het vergroten van je impact.

Deze masterclass behandelt:
– hoe je jouw impact merk versterkt en het een eigen gezicht geeft
– hoe je huidige klanten verandert in merkambassadeurs en hoe je nieuwe doelgroepen bereikt
– Rainbow Collection’s Impact Branding model, een benadering van branding die specifiek is ontwikkeld voor impact ondernemers
– de praktische tools die jouw merk gaan versterken en zullen leiden tot meer impact

Over Dieuwertje Damen:
Dieuwertje is een duurzaamheidsstrateeg die verandering mogelijk maakt. Ze is de oprichter en directeur van Rainbow Collection, een creatief bureau dat zich richt op Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO). Dieuwertje promoot innovatief, duurzaam ondernemen en ondersteunt elke dag bedrijven met het implementeren van duurzaamheid in hun strategieën, merken en mindset. Dieuwertje is ook mentor geweest bij het Investment Ready Programma, een programma waarin schaalbare en duurzame ondernemingen worden klaargestoomd voor investeringen, groei en wereldwijde impact.

Bekijk masterclass 

Deel op social media