Ga naar inhoud

Je gebruikt een verouderde browser

Upgrade je browser om je ervaring en veiligheid te verbeteren.

Upgrade mijn browser

Het Impact Festival 2019

Hoe kan ik milieubewust mijn kleding kiezen? Hoe ga ik duurzaam op vakantie? Welke impact kan ik met mijn voedselkeuzes maken? Welke kleine veranderingen hebben een groot effect? Herken jij deze vragen? Vaak willen we sociale keuzes maken, maar hoe we dit concreet kunnen aanpakken is vaak lastig. Tijdens het Impact festival geven wij jou praktische handvaten hoe je jouw leven socialer en duurzamer kunt inrichten.

Samen met partners organiseren wij inspirerende workshops, lezingen en andere activiteiten. Wandel naar binnen, drink een duurzaam biertje of geniet van een stukje comedy.

Een greep uit het programma

‘Geef je geld meer impact’ – Utrechtse Euro
Geld is een krachtig middel om zowel positieve als negatieve impact te maken. Jaap van Social Trade Organisator vertelt je tijdens zijn lezing meer over het huidige geld systeem en een circulair alternatief: De Utrechtse Euro.

‘Fairfashion in de klerenwereld’ – Lets Talk slow
Met opkomst van de fast fashion is de kledingindustrie veranderd in één van de grootste vervuilende sector. Gelukkig zijn er steeds meer mensen die ons inspireren om het roer om te gooien. Op Het Impact Festival zal Stephanie, van Lets Talk Slow die het boek ‘Slow it down’ schreef, je meenemen door haar boek zodat ook jij de eerste stappen kunt gaan maken.

‘Maximale grap-uitstoot — Klimaatneutrale comedy’ – Het Comedyhuis
Het Comedyhuis zorgt dat het warmer en socialer wordt op Impact Festival met een klimaatneutrale comedyshow vol goede grappen en rake pijnpunten.

Lees het volledige programma

Meld je aan

Doorlopend programma van:
Enactus, Van Selfie, Mambeco, LiGHT- UP COLLECTIVE, Let’s Talk Slow, Sustainable Wardrobe, MMaakt Social trade en Klimaatjes.

Deel op social media

Terug naar overzicht