Ga naar inhoud

Je gebruikt een verouderde browser

Upgrade je browser om je ervaring en veiligheid te verbeteren.

Upgrade mijn browser

Buy Social XL in TivoliVredenburg

In het kader van The Impact Days organiseren Gemeente Utrecht, Gemeente Rotterdam, Gemeente Amsterdam en Social Enterprise NL een Buy Social XL Event op 21 november van 14:00 tot 17:00 bij partner TivoliVredenburg te Utrecht. Buy Social helpt organisaties om te excelleren in MVO en MVI door in te kopen bij sociale ondernemingen. Deze editie brengt inkopende organisaties uit de culturele en evenementen sector in contact met sociale ondernemingen aangesloten op de Social Impact Market van Buy Social. Ben jij benieuwd hoe jouw organisatie haar maatschappelijke doelstellingen kan versterken en realiseren door in te kopen bij sociale ondernemingen? Dan is dit het event voor jou!

Sociale ondernemingen zijn bedrijven die als primair doel een maatschappelijk probleem aanpakken, vaak met innovatieve oplossingen. Geld is geen hoofddoel, maar een middel om maatschappelijke waarde te creëren. De waarde die zij realiseren verschilt per bedrijf. Bijvoorbeeld kansarme jongeren aan een baan helpen of zorgen voor een schonere wereld. Meer over sociale ondernemingen lees je hier.

Inkopen bij sociale onderneming valt onder Maatschappelijk Verantwoord Inkopen (MVI), wat betekent dat je bij inkoop van producten en diensten de effecten op het milieu en sociale aspecten meeweegt. Hierdoor is inkoop een krachtig instrument om innovatie, inclusie en duurzaamheid te stimuleren en de MVO ambities van jouw organisatie te realiseren.

Vraag & Aanbod
Sociale ondernemingen die pitchen op 21 november bieden producten en diensten aan relevant voor de culturele sector en het organiseren van evenementen. Denk hierbij aan horeca, bouw, film, ontwerp, schoonmaak en beveiliging.We nemen vooraf contact met je op zodat we ondernemingen kunnen uitnodigen op basis van jouw interesses.

Programma
Laat je inspireren door Best Practices, de pitches van sociale ondernemingen en verken leads tijdens de netwerkborrel. Meer informatie over het event en het programma lees je in deze onepager. Ben jij een inkopende organisatie, meld je aan via deze link! Het team van Buy Social neemt graag contact met je op om de mogelijkheden voor jouw organisatie te bespreken. Vragen? Anouk Borsboom staat je graag te woord (anouk@social-enterprise.nl).

 

Powered by

Deel op social media

Terug naar overzicht