Ga naar inhoud

Je gebruikt een verouderde browser

Upgrade je browser om je ervaring en veiligheid te verbeteren.

Upgrade mijn browser

Around010 Impact Tour

In samenwerking met Voor Goed // Rotterdam Impact Agency biedt Around010 events tijdens The Impact Days tours aan door Rotterdam Centrum, West en Zuid. Drie verschillende routes met één doel. Het sociaal ondernemerschap in Rotterdam ontdekken, vieren en versnellen.

Op zaterdag 23 november laten wij Rotterdammers kennis maken met Sociaal ondernemen. Ontdekken, proeven en beleven. Ticket € 17,50 p.p. Kinderen tot 16 jaar gratis onder begeleiding van 1 betalende volwassene.

Promocode: IMPACTKID. Maximaal 50 plaatsen per route.

Koop hier je ticket

Centrum / Central Business District
Met de komst van het nieuwe Centraal Station is deze wijk compleet veranderd. Oude kantoorgebouwen maken plaats voor nieuwe en er vestigen zich diverse ondernemers en hubs. Tijdens de tour door het centrum van Rotterdam worden we ontvangen in De Nieuwe Poort, gaan we langs bij Jack Bean, doen we een bakkie pleur bij de Heilige Boontjes. Ook gaan we langs bij De Koekfabriek voor een koekje met een goed verhaal en sluiten we af met een kleine proeverij.
Verzameltijd en -plaats: 14.00 uur – De Nieuwe Poort

West – Makersdistrict M4H
De creatieve broedplaats van Rotterdam. Het havendistrict krijgt nieuwe impulsen door de kunstenaars en makers die zich hier vestigen. Wij laten zien hoe jij hier deel van kan uitmaken. Tijdens de tour door Rotterdam West laten we de lokale voedselketen zien die samenkomt bij Rechtstreex en we maken kennis met de biologische en zeer dynamische boeren van de Floating Farm. We sluiten de tour af met een drankje bij Weelde, een utopische vrijstaat voor en door creativelingen. Laat je inspireren!
Verzameltijd en -plaats: 14.00 uur Buurman

Zuid
De levendige Afrikaanderwijk bloeit! Laat je tijdens de tour door Rotterdam Zuid verrassen door ondernemers als Sharp Sharp, Rotterdamse Munt waar verse kruiden en planten bloeien, de BMX Fietsschool waar kinderen leren fietsen maar ook hoe zij veilig aan het verkeer kunnen deelnemen. We beginnen bij Sharp Sharp waar je vegan lekkernijen kunt proeven. Fair trade en betrokkenheid bij de wijk zijn voor Sharp Sharp belangrijke punten waarop zij het verschil willen maken. We nemen ook een kijkje bij de Afrikaanderwijk Coöperatie, waar gewerkt wordt aan een toekomstbestendig Rotterdam Zuid.  We eindigen bij de BMZ Fietsschool waar kinderen leren fietsen maar ook hoe zij veilig aan het verkeer kunnen deelnemen.
Verzameltijd en -plaats: 14.00 uur Sharp Sharp

Deel op social media

Terug naar overzicht