Ga naar inhoud

Je gebruikt een verouderde browser

Upgrade je browser om je ervaring en veiligheid te verbeteren.

Upgrade mijn browser

Campagne-kit

Welkom! Deze designkit is ontwikkeld om je de ’tools’ te geven om jouw organisatie of gemeente samen met The Impact Days te promoten. Zonder de promotie van anderen, zou The Impact Days niet bestaan. Dus wij zijn blij je hier te zien! Het uitdragen van onze missie lukt het best als alle visuele communicatie uitingen dezelfde richtlijnen aanhouden. Wij hebben het daarom makkelijk voor je gemaakt door voorbeelden, werkbestanden en regels op deze pagina te presenteren. Op deze manier kunnen wij samen de identiteit en de boodschap van The Impact Days het best promoten en de beweging van sociaal ondernemerschap in Nederland nog beter doen accelereren. Ready to rock?

Het campagneteam van The Impact Days probeert bewust om te gaan bij het printen van communicatiemateriaal door waar nodig op papier- en inktgebruik te besparen. Doe je met ons mee?

Playboek

Het TID Playbook is gemaakt om jou – als creatieveling, ondernemer of doener – inspiratie te geven voor The Impact Days 2021. Events van groot en klein, met inspiratie voor groot en klein. Een workshop, tour, lezing, met 5 of wel 100 bezoekers; alles kan. Vergeet niet dat ook kleine acties zijn heel waardevol, bijvoorbeeld voor het betrekken van de consument! In het Playbook kan je evenementen van eerdere edities vinden. Zie je graag jouw evenement terug in het Playbook? Neem dan vooral contact met ons op!

Download Playboek

Huisstijl

Hieronder kun je de logo’s, lettertype en kleurverloop in verschillende bestanden en formaten downloaden.

Download Huisstijl Pack

Achtergrond logo

 

Event posters

Kondig jouw event of onderneming aan met een van de poster-templates.

Download Posters

Social media

Schreeuw het van de digitale daken dat je meedoet aan #TheImpactDays2021.

Download Social media kit

Slidedeck voor presentatie

Schitter tijdens de presentaties en laat de kleuren van je scherm spatten met deze PowerPoint-template.

Download Slidedeck

Uithangbord

Laat iedereen zien in je stad dat je meedoet.

COMING SOON!

Maak je eigen uitingen met Canva

Met behulp van de software Canva kan je je eigen communicatie uitingen maken in de style van The Impact Days. Download hieronder de handleiding en ga helemaal los op je eigen creaties.

Download handleiding Canva

Bedankt!

Bovenstaande bestanden worden ter beschikking gesteld onder een Creative Commons licentie (cc by-nc-nd 4.0). Je bent vrij om de bestanden te delen, te kopiëren, te verspreiden en door te geven via elk medium of bestandsformaat onder de volgende voorwaarden:

  • Vermeld altijd The Impact Days;
  • Je mag het werk niet gebruiken voor commerciële doeleinden;
  • Je mag het veranderde materiaal niet verspreiden als je het werk hebt geremixt, veranderd of op het werk hebt voortgebouwd.

Als iets niet duidelijk is in de guidelines of je mist visuele merkelementen, twijfel niet om met ons contact op te nemen via hallo@theimpactdays.nl. Tot slot willen wij je via deze weg bedanken voor het uitdragen van The Impact Days. Hiermee steunen wij samen de beweging van sociaal ondernemerschap richting een eerlijke en duurzame samenleving voor iedereen.