Ga naar inhoud

Je gebruikt een verouderde browser

Upgrade je browser om je ervaring en veiligheid te verbeteren.

Upgrade mijn browser

Nijmegen
= Next Level

De eerste editie van The Impact Days Nijmegen staat in het teken van het zichtbaar maken en verbinden van waar al gebouwd wordt aan een duurzame en eerlijke wereld. 

Dat noemen wij next level ondernemen. Van een sociaal atelier waar mode-accessoires gemaakt worden tot een restaurant dat food-waste aanpakt. Van een plant-based drinkfles tot leerwerktrajecten bij een bakkerij. En van gerecycled houten meubels tot oesterzwammen gekweekt op Nijmeegse koffiedrab.

Tijdens The Impact Days willen delen we de mooie verhalen van deze next level ondernemers. De beweging van sociaal ondernemerschap kan groeien door verantwoorde en bewuste inkopen te doen voor de feestdagen, en tijdens de rest van het jaar. Deze periode met extra uitdagingen zien we als een uitgelezen kans om de economie te veranderen met oog voor mens en milieu.

Hieronder vind je een overzicht van deze next level ondernemers in Nijmegen die zowel online als op locatie te ontdekken zijn. Check ook waar jij tijdens The Impact Days rondleidingen, talks en workshops kunt volgen.

It’s time to make a change!

 

 

Food

12 ondernemers
 
 

Fun

4 ondernemers
 
 

Fashion

2 ondernemers
 
 

Design

6 ondernemers
 
 

Events

2 dates 4 events
 
Bekijk alle impact merken  

Mede-oprichter ambassadeurs

Campagne partners