Ga naar inhoud

Je gebruikt een verouderde browser

Upgrade je browser om je ervaring en veiligheid te verbeteren.

Upgrade mijn browser

Nijmegen
= Next Level

The Impact Days Nijmegen gaat 15, 16 en 17 september 2022 een vernieuwde start krijgen.

Dit jaar blijft de inzet ook weer;  (meer) zichtbaarheid en verbinding van impact ondernemers die staan èn gaan voor een duurzame en eerlijke wereld. 

Dat noemen wij next level ondernemen. Van een sociaal atelier waar mode-accessoires gemaakt worden tot een restaurant dat food-waste aanpakt. Van een plant-based drinkfles tot leerwerktrajecten bij een bakkerij. En van gerecycled houten meubels tot oesterzwammen gekweekt op Nijmeegse koffiedrab.

Tijdens The Impact Days willen delen we de mooie verhalen van deze next level ondernemers. De beweging van impact ondernemerschap kan groeien door verantwoorde en bewuste inkopen te doen. Voor jezelf, voor de ander of verantwoord inkopen voor je werkgever of bedrijf.  

Laten we samen de kans pakken om de economie te veranderen met oog voor mens en milieu. Voor een fijne toekomst, voor onszelf en voor onze (klein)kinderen.

Hieronder vind je een overzicht van deze next level ondernemers in Nijmegen die zowel online als op locatie te ontdekken zijn. Check waar jij tijdens The Impact Days kunt deelnemen aan rondleidingen, workshops en/of events. Of loop ergens gewoon even binnen.

It’s time to make a change! Are you (still) in?

 

Fashion

5 ondernemers
 
 

Fun

6 ondernemers
 
 

Design

8 ondernemers
 
 

Food

20 ondernemers
 
 

Kids

1 ondernemers
 
 

Events

3 dates 9 events
 
Bekijk alle impact merken  

Mede-oprichter ambassadeurs

Campagne partners