Ga naar inhoud

Je gebruikt een verouderde browser

Upgrade je browser om je ervaring en veiligheid te verbeteren.

Upgrade mijn browser

Den Haag
Verandering door ondernemen. Change through business.

The Impact Days 2019 staan weer bijna voor de deur! De drie dagen in het jaar waarin Nederland sociaal ondernemerschap ontdekt, viert en versnelt. Ook Den Haag zal tijdens dit landelijke, grootschalige en gratis evenement volledig in het teken staan van Sociaal Ondernemerschap.

Op donderdag, 21 november zal er onder andere in het kader van Buy Social een Koop Sociaal Beursvloer geopend, waarbij vraag en aanbod worden herenigd tijdens deze interactieve netwerkbijeenkomst. Op de beursvloer Koop Sociaal presenteren erkende sociaal ondernemers hun bedrijf en welke impact zij maken met de verkoop van hun product of dienst. Onder andere opdrachtnemers met een social return-verplichting, en inkopers van bedrijven en ministeries kunnen deze avond in gesprek met sociaal ondernemers en ter plekke een deal sluiten. Hoe meer matches er ontstaan, hoe meer werkgelegenheid of leerwerkplekken dit oplevert voor mensen met een kwetsbare positie op de arbeidsmarkt.

Vrijdag, 22 november staat in het teken van professionalisering van sociaal ondernemers. Zo worden er onder andere interessante trainingen aangeboden door Resilient Den Haag en Onzichtbaar Den Haag (door het publiek verkozen tot ‘Meest inspirerende sociaal ondernemer Den Haag 2018’). Wat voor impact maak jij als sociaal ondernemer en hoe kan je deze impact vergroten? Welke concrete acties kan je uitvoeren om jouw zaak en de stad veerkrachtiger te maken en te houden? Vraagstukken als deze en vele anderen komen tijdens deze middag op interactieve wijze aan bod.

Op zaterdag 23 november krijgt het publiek de kans kennis te maken met een aantal Haagse sociaal ondernemers die werkzaam zijn op het gebied van arbeidsparticipatie, circulaire economie en innovatie. Door middel van stadsroutes krijgen bezoekers een bijzonder kijkje in de keuken.

 

 

Food

1 ondernemers
 
 

Events

3 dates 1 events
 
Bekijk alle impact merken  

Mede-oprichter ambassadeurs

Campagne partners