Ga naar inhoud

Je gebruikt een verouderde browser

Upgrade je browser om je ervaring en veiligheid te verbeteren.

Upgrade mijn browser

Amsterdam
= Next Level

Op 18, 19 en 20 november 2021 vinden voor de vierde keer The Impact Days plaats. Ook in Amsterdam worden alle plekken zichtbaar gemaakt waar gebouwd wordt aan een duurzame en eerlijke wereld. Dat noemen wij next level ondernemers. Van een sociaal atelier waar mode-accessoires gemaakt worden tot een restaurant dat food-waste aanpakt. Van een verpakkingsvrije winkel tot notitieboeken van steenpapier. En van 100% circulaire truien tot kebab van knolselderij.

Tijdens The Impact Days willen we de mooie verhalen delen van deze next level ondernemers. Deze beweging van sociaal ondernemerschap kan groeien door verantwoorde en bewuste inkopen te doen voor de feestdagen, en tijdens de rest van het jaar. Deze periode met extra uitdagingen zien we als een uitgelezen kans om de economie te veranderen met oog voor mens en milieu.

Hieronder vind je een overzicht van deze next level ondernemers in Amsterdam die zowel online als op locatie te ontdekken zijn. Check ook waar je tijdens The Impact Days (online) rondleidingen, talks en workshops kunt volgen.

Voor meer inspiratie over The Impact Days in Amsterdam volg ons via Instagram.

 

Kids

16 ondernemers
 
 

Food

39 ondernemers
 
 

Fashion

37 ondernemers
 
 

Fun

22 ondernemers
 
 

Design

22 ondernemers
 
 

Events

3 dates 16 events
 
Bekijk alle impact merken  

Mede-oprichter ambassadeurs

Campagne partners